Betabit NET ontwikkelaar

Afstudeerders


Afstudeerders

Als afstudeerder bij Betabit krijg je de mogelijkheid om je studie met een bijzondere opdracht af te sluiten en je carrière te starten als ontwikkelaar. Tijdens de introductieperiode maak je kennis met jouw persoonlijke manager (P-manager) en je interne begeleider. Waar wil jij je in ontwikkelen? Wat zijn je drijfveren? Samen stel je een persoonlijk ontwikkelplan op, zodat je jouw vastgestelde doelen ook daadwerkelijk kunt realiseren! Wij zijn nieuwsgierig en ontdekken graag samen wat het is dat jou nu zo bijzonder maakt.


Afstudeeropdrachten

Bij Betabit hebben we geen vaste afstudeeropdrachten klaarstaan. Wij kijken graag samen met jou waar jouw interesses liggen en waar jij graag mee zou willen werken. In combinatie met het aanbod vanuit de klant, stellen wij vervolgens samen met jou een opdracht samen. Zo ben je verzekerd dat je aan een uitdagende en interessante afstudeeropdracht werkt.


Wie zoeken wij?

Je hebt HBO/academisch werk- en denkniveau richting (Technische) Informatica
Je hebt passie voor technologie, met name .NET en C#
Je hebt een consultancy mentaliteit


Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze coördinator Young Professionals: Iris van Hoorn, op telefoonnummer  010-4146171.