Betabit NET ontwikkelaar

Assessment

Betabit is van mening dat de klant het beste is geholpen door medewerkers die over zowel voldoende intelligentie als de juiste persoonlijkheid beschikken. Vandaar dat assessments deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Om je hier op voor te bereiden, zijn er diverse online tests beschikbaar om mee te oefenen.

Analytisch vermogen
Deze test heeft veel samenhang met onderdelen van IQ tests. Je kunt cijferreeksen, figurenreeksen en redactiesommen (verhalende sommen) verwachten. We meten je bekwaamheid en mogelijkheden om het vakgebied van software ontwikkeling onder de knie te krijgen.

In veel gevallen wordt deze test als pittig ervaren. Dit komt onder andere door de oplopende complexiteit van de opgaven, maar vooral door de tijdsdruk die opgelegd is. Er moet snel en nauwkeurig gewerkt worden om de test voldoende af te ronden. Via deze linken kun je goed de cijferreeksen en de figuurreeksen oefenen.

Het derde onderdeel van de test bestaat uit redactiesommen. Dit vergt het betere hoofdrekenwerk. Je moet uit je hoofd kunnen rekenen met minuten, uren en seconden, procenten, breuken en formules. Redactiesommen kun je goed oefenen op deze website.

Wil je meer weten over onze sollicitatieprocedure, neem gerust contact op met onze recruiters op 010 - 414 61 71 of per mail via p.spaans@betabit.nl.