Betabit NET ontwikkelaar

Onze recruiters

Petra Spaans

Petra Spaans

Petra is een positief ingestelde persoonlijkheid die sinds december 2010 als recruiter voor Betabit werkt. Voordat ze in dienst trad, heeft ze al een stevige loopbaan in de commercie achter de rug, waarin het menselijke contact en het omgaan met kansen belangrijk waren. Ze is op haar plek in het recruitment team, omdat ze in deze rol met veel mensen over mogelijkheden spreekt. In haar eigen woorden: “En kansen voor goede mensen zie ik volop bij een dynamische en gedreven onderneming als Betabit”. Petra is bereikbaar op 06-15212995.

Iris van Hoorn

Iris van Hoorn

Begin 2014 heeft Iris zich bij de recruiters van Betabit gevoegd.  Zij heeft een juridische en commerciële achtergrond, is geïnteresseerd in de drijfveren van de mens en is een prettige gesprekspartner. Iris houdt zich naast de reguliere wervingstaken in het bijzonder met het Young Professionals Programma binnen Betabit bezig. Zij is bereikbaar op 06-34591015.

Helena van Amson

Helena van Amson

Helena is eind 2015 het recruitment team komen versterken. Zij werkt als Resourcer bij Betabit, naast haar studie Bedrijfskunde. Helena houdt zich voornamelijk bezig met het vinden van bijzondere talenten die goed in ons Young Professional Consultants programma passen.